Scheppersinstituut Wetteren

Rf-Technologies is een toonaangevend bedrijf dat meedenkt aan de brandwerende oplossingen van morgen. We ontwerpen en produceren innovatieve oplossingen voor passieve brandbeveiliging.

Onze compartimenterings- en ontrokingsproducten garanderen de veiligheid van commerciƫle en institutionele gebouwen doorheen heel Europa: kantoorgebouwen, ziekenhuizen, musea, overheidsgebouwen en winkelcentra. Om onze positieve trend in de toekomst verder te zetten, zijn wij momenteel op zoek naar een :

Operator metaal
Als operator op de metaalafdeling bereid je de metalen onderdelen van onze verschillende brandkleppen voor. In eerste instantie word je opgeleid om de CNC-gestuurde pons- en (rib)plooimachine te bedienen. Op deze afzonderlijke machines worden metalen platen bewerkt tot kaders / tunnels die op de assemlage-afdeling als basis dienen voor de brandkleppen. Later word je ook opgeleid om de op maat gemaakte automatisaties te bedienen. Deze installaties verwerken metalen coils van a tot z tot kaders en tunnels.

Taken : Metaal ponsen en plooien Geautomatiseerde machines bedienen Bovenfreesmachine op de Promatafdeling bedienen Nauwgezet de kwaliteit van de productie opvolgen zonder de kwantiteit uit het oog te verliezen Zelfstandig producties opstarten, de instellingen van de machines bijsturen en de afgeleverde producten controleren Eenvoudige storingen analyseren en oplossen Actief meewerken tijdens de meetings op vrijdag
Profiel: A2 diploma Elektromechanica of Mechanica of gelijkwaardig door ervaring Je hebt technisch inzicht en je bent handig Ervaring is niet noodzakelijk Je bent flexibel qua taken en qua uren Je hebt oog voor detail en een kwaliteitsbewuste houding Je kan zowel in team als zelfstandig werken Je staat open voor verdere ontwikkelingen en automatisaties
Ons aanbod: Een uitgewerkt opleidingsplan en on-the-job training Een jong team in een resultaatgericht, ambitieus bedrijf Vlot bereikbaar (5km van snelweg)


Interesse? Mail vandaag nog je cv naar hr@rft.be