Scheppersinstituut Wetteren

IMG 3918 Large Zoals gewoonlijk waren er afgelopen week de startvieringen in onze schoolkapel - afgestemd per graad - waarin het jaarthema ‘wel in je vel’ verduidelijkt wordt.

Niet alleen de aangepaste teksten en juiste beeldmateriaal, maar zeker en vast de muzikale omlijsting gebracht door leerkrachten zorgde voor anderhalf uur bezinning en verdieping voor elke aanwezige. Kortom de goede toon voor het nieuwe schooljaar is gezet, aan ons allen om deze mooie gedachten ook waar te maken gedurende de komende maanden. Het jaarthema ‘Wel in je vel’ spoort ons aan om uit onszelf te treden en aandacht te hebben voor het ‘wel-zijn’ van de anderen. We kunnen het niet alleen, daarvoor zijn we te kwetsbaar. Maar als we zorgen voor elkaar in de diepe betekenis van het woord, dan pas voelen we ons allemaal ‘wel in ons vel’.
Een aanwezige leerkracht stuurde volgende mooie woorden naar de pastorale werkgroep:
Ik had het geluk een viering te mogen meemaken in de tweede graad. Ik was overdonderd.
In weken van vele stress en hollen van her naar der vond ik even rust met een prachtige sfeer, hemelse locatie, mooie muziek en gezangen, fijne techniek, mooie teksten, rustige lln, een duidelijke boodschap…

 R1A6554 Large  R1A6555 Large  R1A6575 Large