Scheppersinstituut Wetteren

Wie zijn wij ?

De ouderraad bestaat uit een groep enthousiaste ouders, die zich willen inzetten voor de school.
Niet omdat zoon of dochter hier beter van zou worden, want dat heeft geen invloed, maar om het reilen en zeilen van de school van nabij mee te maken en te beleven.

Wat doen wij ?

Elk schooljaar organiseert de ouderraad een aantal info-avonden voor ouders en/of leerlingen.
Zo is er elk jaar in het begin van het schooljaar een info-avond over Leren leren.
In het voorjaar volgt dan nog een tweede info-avond over heel uiteenlopende thema's.

Het hoeft niet altijd ernstig te zijn en dus organiseren wij ook een quiz en een spokentocht.
Daarnaast steken wij een handje toe bij de Schepperswandeling, het steakfestijn en opendeurdag op de school.

Wanneer welke activiteit doorgaat vindt u in de schoolkalender.

Interesse ? Contacteer één van onze leden voor meer uitleg.
De volledige ledenlijst vindt u ook op deze website.

De ouderraad