Scheppersinstituut Wetteren

SVS 17_mei_2017_142_Large

Scheppers verovert 4 medailles op 17 mei in de Finale Badminton Oost-Vlaanderen SVS. We reden met 5 leerlingen naar de sporthal van het Don Bosco college te Zwijnaarde

Een zeer, zonnige, zwoele woensdagnamiddag deed ons eerst uitwijken naar een schaduwrijk hoekje om samen ontspannen te picknicken. 

Nadien tijdig opwarmen, klimatiseren en terreinverkenning opdoen. Vervolgens speelde elk zijn wedstrijd per categorie.
Bij de miniemen ging Siebe Vereecken (2IW) als eerste van start. Siebe speelt op karakter en is een winnerstype. Daardoor sloeg hij als de beste, elke set, elke match ging hij voor winst. Proficiat Siebe voor het welverdiende goud!
Cadet Xander Rasschaert (4IW) had het moeilijk in de eerste 2 matchen maar nadien wist hij zijn achterstand in de rangschikking goed te maken. Met winst in de 2 volgende wedstrijden kon hij brons veroveren! Xander, mooi dat je er bleef voor gaan!
Scholier Wout Temmerman(5EB) was onze topfavoriet! Maar! Zijn tegenstanders waren sterker! Het gemis aan “veren pluimen” deed hem de das om! Hierdoor miste hij zijn effectvolle slagen om te scoren. Jammer, hij bleef verweesd achter zonder medaille! Maar niet getreurd Wout, oefenen met gewone pluimpjes en volgend jaar sta je er weer!
De oudste scholieren Jarne Van der Vurst (7IE) en Ruben De Smet (5EE) deden het ook schitterend! Jarne won 6 op 7 wedstrijden en behaalde zilver. Ruben won 5 op 7 wedstrijden en kreeg brons!
Allen proficiat met de behaalde resultaten.
An De Meyer sportgangmaker SVS.

SVS 17_mei_2017_43_Large SVS 17_mei_2017_54_Large SVS 17_mei_2017_65_Large