Scheppersinstituut Wetteren

Ouderraad Scheppers schenkt minibusje 5.JPG.h380 De ouderraad van het Scheppersinstituut schonk een minibusje (Renault Trafic) aan de school. Karl Praet en Harald Meganck, de voorzitters van de ouderraad, overhandigden woensdagavond 14 mei de sleutels aan directeur Armand De Lepeleire.

De auto biedt plaats aan 9 personen. Met de aankoop was een bedrag van 17.300 euro gemoeid, geld dat verdiend werd met allerlei activiteiten van de ouderraad.
De leerlingen van het zevende jaar maken regelmatig uitstapjes, maar het oude minibusje was tot op de draad versleten en een budget voor een nieuw exemplaar was er niet in de school. Daarom besloot de ouderraad om een nieuwe wagen te kopen. Directeur De Lepeleire was zichtbaar tevreden met het duurste cadeau dat hij ooit kreeg voor de school.
De ouderraad, die uit een twintigtal leden bestaat, doet regelmatig een schenking. Zo werden in het verleden o.a. beamers gekocht t.b.v. de leerlingen. Nu zijn ze nog op zoek naar een occasie bestelwagen om vracht zoals struiken en planten mee te vervoeren.

Ouderraad Scheppers schenkt minibusje 3.JPG.h380 Ouderraad Scheppers schenkt minibusje 7.JPG.h380