Scheppersinstituut Wetteren

thumbnail IMG 2143 Op woensdag 22 januari namen onze leerlingen van de derde graad deel aan het Oost-Vlaams kampioenschap zaalvoetbal. Onze Scheppersploeg, bestaande uit zeven getalenteerde voetballers, speelde drie wedstrijden.

Tijdens de eerste wedstrijd, tegen de latere winnaar Don Bosco Zwijnaarde, werd onze ploeg direct zwaar onder druk gezet, wat resulteerde in een 3-1 achterstand. In de tweede helft liep het iets vlotter en maakten we de aansluiting. Spijtig genoeg kregen we in de laatste minuut het deksel op de neus met de 4-3 als uitslag.
De tweede wedstrijd tegen Campus Kompas het Sint-Paulusinstituut uit Herzele ging goed van start met enkele prachtige goals en uitstekende combinaties. Het niveau van onze ploeg steeg zienderogen. De wedstrijd werd gewonnen met 4 -3.
Ondertussen waren onze scholieren goed op elkaar ingespeeld en waren ze geen partij voor het Pius X-Instituut uit Zele. In deze laatste wedstrijd gaven ze amper kansen weg en werd het een zuinige 2-0.
Door het spijtige verlies van de eerste wedstrijd eindigde onze ploeg met zes punten op de tweede plaats. Deze plaats geeft spijtig genoeg geen ticket voor de provinciale finale.
Proficiat aan Arne 6HT, Jari 6HT, Jens 6HT, Ruben 6ELI, Fabio 6ELI, Glenn 6ELI en Remko 7TA
Mr. Vermassen

thumbnail IMG 2144 thumbnail IMG 2145 thumbnail IMG 2146