Scheppersinstituut Wetteren

foto 100.1 Large De eindsprint naar het afstuderen is ingezet, en daar mogen we even bij stilstaan dachten ze bij 7CV en 7FL! Daarom trokken we erop uit om de laatste 100 dagen te vieren van hun schoolcarrière.

In de voormiddag trokken we naar de Ghelamco Arena van AA Gent, het mag gezegd zijn, supporter of niet van “De Buffalo’s”, hun stadion is serieus in orde!
We kregen de kans om alle plaatsen van het stadion te bekijken die normaal niet toegankelijk zijn voor het grote publiek, de kleedkamers, de viprooms, het speelveld,…. Maar ook de technieken die nodig zijn voor de ventilatie, verwarming, sanitair van het volledige complex!
Na een geslaagde rondgang in het stadion en etentje in het centrum van Gent was het tijd voor ontspanning! Bowling, snooker en ander vertier stonden op het programma!
Rond 18u was het welletjes en trokken de ouderen (lees leerkrachten) huiswaarts, en de mannen van 7CV en 7FL? Die trokken hoogwaarschijnlijk richting Gent om enkele uurtjes later het nachtleven in te duiken.
Noët P. & Claessens G.

foto 100.2 Large foto 100.3 Large foto 100.4 Large