Scheppersinstituut Wetteren

20170421 145301_Large Velen denken dat bio voeding geen smaak heeft en dat het minder goed smaakt. Het tegendeel werd bewezen op de studieuitstap naar Bioplanet voor 4BSO.

Onderstaande reacties van onze leerlingen weerspiegelen de studieuitstap;

Beste Marianne en Evi,
Wij jullie willen bedanken voor de toffe rondleiding.
We hebben veel boeiende informatie gekregen die we nog niet wisten.
En we vonden het ook interessant dat we mochten proeven van allerlei soorten dingen.
We hebben er zeker van genoten.
BEDANKT.
Grts Niels en Thomas (4MB)

Aline (4MB): Ik vond het een heel leuke uitstap. Velen denken dat bio voeding geen smaak heeft en dat het slecht is, maar de mevrouw daar heeft echt heel goed aangetoond dat bio niks te maken heeft met hoe iets bereid is, maar wel met het telen van de grondstoffen. Dat vond ik een heel leerrijke ervaring, want nu ga ik er zeker eens naar toegaan.

Beste Marianne en Evi,
Bedankt voor de rondleiding.
We hebben veel bijgeleerd bv dat bio niet perse minder suiker bevat. Dat jullie veel producten van lokale handelaars en van boeren uit België aanbieden, waardoor de vervoerskosten lager liggen en de ecologische voetafdruk kleiner wordt.
Doe zo verder.
Groetjes,
Tim en Siebe (4PB)

Beste Evi en Marianne,
We hebben enorm genoten van de uitstap en heel veel bij geleerd en het is een ontzettend mooie winkel. Super uitgelegd over wat bio is en ook over de winkel zelf. Het proeven van de verschillende bio producten was ook wel tof, we proefden geen verschil tussen bio en het niet-bio, maar het is wel leuk om te weten dat het bio is. Het was een heel leerrijke uitstap.
Met vriendelijke groeten,
4PB