Scheppersinstituut Wetteren

Activiteiten

succes tekst examen blauw

Benieuwd naar wat onze Rakatak-actie allemaal te betekenen heeft? Luister dan zeker naar dit interview:
https://soundcloud.com/user-189764683

 

warmste week Vanaf 25/11 vind je onze actie terug op www.warmsteweek.be.
RAK* staat voor Random Acts of Kindness of ‘Doe eens iets kleins voor iemand anders en word er zelf een beter mens door!’
Leerlingen zorgen voor kippenvelmomenten van geluk en ontroering bij elkaar en bij personeel van de school en bij buren en bij bejaarden en bij…
Volg op onze facebookpagina deze ontelbare lichtjes van warmte in deze donkere dagen naar Kerstmis.

 

Allerzielen Allerheiligen
Allerzielen
Christenen bezoeken het graf van hun dierbare overledenen
Verlieservaringen
We krijgen er allemaal mee te maken, vroeg of laat

thumbnail processed Voor de dag van de jeugdbeweging schiet onze leerlingenraad elk jaar in actie. Dit schooljaar verliep dit uiteraard anders dan anders...

IMG 20201008 111151 Large De tuinbouwafdeling is volop bezig de pompoenenoogst aan het binnenhalen, dit danken we aan de helpende handen van onze 1ste jaars!

auto2 Vorige week zijn de studenten bij Educam Lokeren een zeer interessante opleiding gaan volgen rond uitlaatgassen bij moderne voertuigen.

afgewerkte ramen De collega’s van elektriciteit verdienen nieuw “bijzonder schrijnwerk” moet de directie gedacht hebben. Als aluminiumafdeling die een subafdeling is van de houtbewerking nemen we deze uitdaging graag aan.

Omwille van de Coronamaatregelen zal dit najaar ook onze jaarlijkse herfstplantenverkoop NIET doorgaan op 29 en 30 oktober.

 

20200914 145205 Large Afgelopen maandag hadden de leerlingen van 5HB naar jaarlijkse gewoonte, hun opleiding Veilig Werken Op Hoogte.

 R1A0209 Large Een nieuw schooljaar, een nieuwe start! Een warm welkom aan alle leerlingen en personeel! 

welkom sept 2020 Onze school is klaar voor de opstart van het nieuwe schooljaar. Alle nodige Corona-maatregelen zijn getroffen voor een veilige schoolomgeving. Directie, leerkrachten en personeel verwelkomen graag iedereen op dinsdag 1 september!