Scheppersinstituut Wetteren

stem academie 01

Nieuwsbrieven

Schrijf je in voor de gewenste nieuwsbrief.hier groeit talent minibanner

online plantenverkoop 01

siw jobs logo small

promo tochweltechnisch 04

De stad Gent organiseert examens voor de functie van controleur bij de Groendienst. Als controleur leidinggevend voer je kerntaken van groenonderhoud uit op grondgebied Gent. Het kan gaan over nieuwe aanleg maar ook over het onderhouden en het in stand houden van het huidige openbaar domein van de Stad Gent, het opmaken van beheerrichtlijnen als onderdeel van beheerplannen en het beantwoorden & oplossen van beheervragen/klachten. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd met ofwel eigen teams stadsmedewerkers waaraan je leiding geeft ofwel door externe aannemers die je tijdens de werken opvolgt.

Er wordt ook een examen georganiseerd voor controleur van de bomenploeg bij de Groendienst. Je staat in deze functie in voor groenonderhoudswerken op meer specifiek het bomenbeheer. De uitvoering van dit bomenbeheer gebeurt ofwel met externe aannemers ofwel met teams van stadsmedewerkers.

De volledige vacature en functieomschrijving kan je nalezen op de website van de stad gent- www.stad.gent/solliciteren en vind je eveneens in bijlage.