Scheppersinstituut Wetteren

stem academie 01

Nieuwsbrieven

Schrijf je in voor de gewenste nieuwsbrief.hier groeit talent minibanner

online plantenverkoop 01

siw jobs logo small

promo tochweltechnisch 04

HORTA De Meyer is een tuin- en dierenspeciaalzaak met ruim assortiment tuinbenodigdheden, tuinhout, serre,…  Wij zijn een expertzaak die kwaliteit , service en vriendelijkheid belangrijk vinden.
Om ons team te versterken zijn we op zoek naar:
        Klantenadviseur afdeling tuin. - Allround medewerker.
Functie:
Je hebt een ware passie, interesse en feeling met het product, je bent bereid je in het assortiment te verdiepen en je expertise over te dragen aan de klant.  Je volgt de nodige opleidingen, zorgt voor het aanvullen van de winkelrekken en in ontvangst nemen van de goederen,  je beheert de afdeling optimaal en zorgt voor een goede uitstraling.
 Het facen van de rekken, de aanpassing van de seizoenen, na enige inloop sta je mee in voor het voorraadbeheer en de nodige bestellingen te plaatsen, je hebt de nodige computerervaring zodat je vlot offertes en mails naar klanten kan maken, ondersteuning naar de klant vinden we bij Horta prioriteit, je hebt verkoop ervaring of wil deze ervaring op doen en je hebt technisch inzicht.  Daarnaast spring je in waar nodig volgens de noodwendigheid van het bedrijf, ook aan de kassa.

Vereisten:
Je hebt een technisch diploma of hoger, hebt een sterke interesse in tuinbouw (landbouw), Je bent commercieel en klantvriendelijk ingesteld, je kunt zelfstandig werken, bent werklustig en flexibel.  je bent bereid tot zaterdagwerk.  Het werk kan soms fysisch belastend zijn. Hier heb je geen probleem mee.

Opleiding ervaring;
Ervaring of opleiding in land-, of tuinbouw heeft een meerwaarde.
Sterke interesse , passie, feeling voor commercieel werk i/d tuinsector.
Technisch aangelegd zijn.
bereid tot zaterdagwerk.
Computervaardigheid , een rijbewijs B + heftruckervaring is een pluspunt.

Aanbod:
Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie aan, in een aangename collegiale omgeving.  Voldoende ruimte voor ontplooiing en creativiteit in een dynamische organisatie.  Open communicatie, 38 urenweek in 5 dagen stelsel met zaterdagwerk.
Geïnteresseerd in deze boeiende uitdaging?
Stuur je CV naar rita@hortalochristi.be of naar horta Lochristi t.a.v. Mevr De Vylder Ruilare 123
9080 Lochristi – www@hortalochristi.be