Scheppersinstituut Wetteren

stem-dagen

Nieuwsbrieven

Schrijf je in voor de gewenste nieuwsbrief.hier groeit talent minibanner

online plantenverkoop 01

siw jobs logo small

promo tochweltechnisch 04

Protec NV - www.protec.be – Bellevoorde 5, 9230 Wetteren


Vacature Kableur - Monteur


Functieomschrijving
Als kableur-monteur van elektrische schakelkasten bent u mede verantwoordelijk voor het automatiseren van allerlei machines. U werkt zelfstandig en in teamverband voor de realisatie van elektrische schakelkasten. 80% van het werk wordt gerealiseerd in onze werkplaats, 20% omvat depannage, herstelling en testen bij de eindklant.
Functie-eisen
 Lezen van elektrische schema's (vermogen, sturing, PLC). Kennis inzake PLC's is een pluspunt.
 U heeft ervaring in de kastenbouw, bij voorkeur in de richting van automatisatie. Belangrijke eigenschappen van een kableur zijn nauwkeurigheid, netheid.
 U bent in het bezit van Rijbewijs B.


Interesse?
Stuur dan een e-mail naar info@protec.be en vermeld in deze e-mail uw persoonlijke gegevens en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Tevens is het mogelijk om telefonisch te solliciteren. Hiervoor belt u rechtstreeks naar 09/252.46.38 en vraagt u naar De Potter Adriaan
Uw sollicitatie wordt vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld.


Over Protec NV
Protec NV is een dynamisch en flexibel bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerp en uitvoerign van automatische besturingen voor de instustrie. De cultuur binnen Protec NV vraagt om ondernemende persoonlijkheden. U zult zich thuis moeten voelen in een organisatie met een no-nonsense mentaliteit, waarbij aanpakken, openheid en gevoel voor humor belangrijke begrippen zijn.
Wilt je meewerken aan de projecten die Protec NV realiseert en heb je een elektro-technische achtergrond, bekijk dan onze vacatures (www.protec.be/jobs)!