Scheppersinstituut Wetteren

stem academie 01

Nieuwsbrieven

Schrijf je in voor de gewenste nieuwsbrief.hier groeit talent minibanner

online plantenverkoop 01

siw jobs logo small

promo tochweltechnisch 04


Storingstechnieker (m/v)
Uw functie

Als Storingstechnieker ben je verantwoordelijk voor het curatief en preventief onderhoud van de verschillende machines in de productie.

    Je verhelpt technische problemen aan de productielijnen en lost storingen op (kleppen vervangen, dichtingen herstellen, vervangen van vacuümpompen, sealbars, sensoren,…)
    Je voert preventief onderhoud uit (waterbehandeling van een stoomketel bijvullen, as van koelmachine demonteren, mechanische dichtingen vervangen, elektrische motoren demonteren, vetvangers nazien, lampen vervangen, ...).
    Je werkt in 2 ploegen en bent om de 3 weken stand-by voor eventuele nachtelijke interventies.
    Je werkt nauw samen met de operatoren en de ploegchef, je rapporteert aan het hoofd van de Technische dienst van de plant te Lokeren.

Trefwoorden: elektromechanica, elektriciteit, pneumatica, storingstechnieker, onderhoudstechnieker, elektromechanieker, service technieker, PLC, Siemens, S7, S5, voeding, defect, preventief, curatief, storing, depannage, interventie,…
Uw profiel

    Je bezit een A2 diploma elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring. Schoolverlaters komen ook in aanmerking.
    Je hebt een goede kennis van elektriciteit en pneumatica en begrijpt de Siemens logica (Het uitlezen van S5/S7 wordt door het bedrijf aangeleerd).
    Je bent fysiek in staat om ventielen en leidingen te vervangen op moeilijk te bereiken plaatsen.
    Je stelt je flexibel op naar taken en uren.
    Je bent leergierig en bereid om je voor lange tijd te engageren bij eenzelfde werkgever (je opleidingstraject neemt al snel 2 jaar in beslag).
    Hands-on, gezond verstand, loyaal en dynamisch zijn dè sleutelwoorden van jouw persoonlijkheid.
    Je woont op aanvaardbare afstand van Lokeren en beschikt over eigen vervoer.

Het bedrijf
Onze klant, gelegen in de regio Lokeren, is een KMO die gericht is op het mengen en kristalliseren, alsook het verpakken van bakkerijgrondstoffen, frituuroliën en vetten. Hun strategie om onafgebroken te investeren in moderne technologie en een doorgedreven kwaliteitsbewaking, resulteert in een hedendaagse onderneming met een uitstekende reputatie. Menselijkheid loopt er hand in hand met professionalisme. Hun aanpak krijgt meer en meer weerklank in de markt. Om hun strategie en groei verder te bestendigen, zoeken wij momenteel een Storingstechnieker (m/v).
Ons aanbod

    Onmiddellijk vaste aanwerving.
    Competitief loon aangevuld met ploegenpremies, hospitalisatieverzekering en wachtvergoeding.
    Uurrooster in 2 ploegen (MA-DO 6:00-14:30 en 14:00-22:30, VR 6:00-12:30 en 12:00-18:30), met om de 3 weken stand-by voor eventuele nachtelijke interventies.
    Doorgroeimogelijkheden binnen een bedrijf met familiale sfeer waar ruimte is voor eigen inbreng.

Locatie
Lokeren
Contactpersoon
Melina Vellemans
T: +32 2 3971 204
M: +32 489 611 367
E: mvellemans@verpouckeconsulting.be