Scheppersinstituut Wetteren

stem-dagen

Nieuwsbrieven

Schrijf je in voor de gewenste nieuwsbrief.hier groeit talent minibanner

online plantenverkoop 01

siw jobs logo small

promo tochweltechnisch 04

Correct Services BVBA is een onafhankelijk servicebedrijf en is een tweetal jaar geleden opgestart met als uitgangspunt een totaalpakket service aan te bieden gespecialiseerd in hoogwerkers, heftrucks en kranen. We verlenen deze service aan en voor diverse fabrikanten, verhuurbedrijven en eindgebruikers.
Op deze korte termijn hebben we eveneens reeds een verkooporganisatie op poten gezet met merkverdelingen van Cesab heftrucks, Pallazzani spinhoogwerkers, RAM truckmounted hoogwerkers en Ormig pick and carry hijskranen. Momenteel bestaat ons team uit vier mensen.

Wegens de sterke groei zijn we op zoek naar gemotiveerde technische mensen. Daar we dagdagelijks te maken hebben met hydraulica, diesel- en benzinemotoren, elekronika en puur mechanische problemen, besef ik maar al te goed dat het zeer moeilijk is om een allround technieker hiervoor te vinden.
Graag zou ik de kans geven aan een schoolverlater om zich op te werken tot een allround technicus, daar ik eveneens deze kansen gekregen heb van mij toenmalige eerste werkgever.

Mocht er hiervoor iemand in aanmerking komen en interesse hebben, zou dit prachtig zijn.

Alvast bedankt.

Beste groeten,

Manu
www.correctservices.be