Scheppersinstituut Wetteren

jij maakt het verschil 02

siw jobs logo small

le francais cest chouette

TooGoodToThrow 03

Nieuwsbrieven

Schrijf je in voor de gewenste nieuwsbrief.stem-dagen

online plantenverkoop 01

Login Form

Voor websitebeheerders

Taakomschrijving

 • Je staat in voor het herstellen en onderhouden van installaties CV, koeling,  waterdistributie, sanitair en medische gassen.
 • Je staat in voor het herstellen en onderhouden van metalen ziekenhuismeubilair (bedden, rolstoelen, keukenkarren, ….. enz.).
 • Je maakt deel uit van het team technische wachtdienst na een inwerkingsperiode.
   

Profiel

 • Je genoot een technische opleiding (A2) of gelijkwaardig door ervaring in de richting (elektro)mechanica of centrale verwarming/sanitair.
 • Je hebt verantwoordelijkheidszin en kan zelfstandig de opgedragen taken afwerken en registreren in schema’s en onderhoudsoverzichten.
 • Je hebt zin voor orde en netheid.
 • Je kan goed werken in teamverband
   

Aanbod

Het betreft een voltijds (38u) contract onbepaalde duur in dagdiensten inclusief wachtdiensten.

Benieuwd wat werken in ons ziekenhuis betekent? Het OLV Ziekenhuis biedt een attractief beloningspakket aan om de loyaliteit en prestaties van alle OLV-medewerkers te waarderen. We hebben zowel oog voor financiële elementen (vb. loon, extra legale voordelen, benefits,…) als niet-financiële elementen (vb. groeikansen, autonomie en verantwoordelijkheden,…).
Meer info over ons beloningspakket is te raadplegen via bijgevoegde link waarom-kiezen-voor-het-olv-ziekenhuis

Bijkomende info

Voor meer informatie kan je vrijblijvend contact opnemen met Peter Huyck, Diensthoofd Technische dienst, Tel: 053/72 87 90.

Een gedetailleerd CV geeft ons meer informatie over uw relevante opleiding en ervaring, zodat wij beter kunnen inschatten of u voor een bepaalde vacature in aanmerking komt. Mogen wij u daarom vragen om uw CV op te laden, eventueel vergezeld van een motivatiebrief.